Oldalak

2015. február 24., kedd

JUDOGI MAGAZIN

Váltás a Judogi Magazinnál

Február elején a honlapunkat eddig tartalommal és élettel megtöltő önkéntes judo szeretők átadták az oldal üzemeltetését. Munkájukat, amit felépítettek, ezúton is köszönjük!

„Judogit váltott” honlapunk


Biztos sokatoknak feltűnt, hogy januárban nehezebben indult be nálunk az év és kevésbé voltunk aktívak. Ennek az volt az oka, hogy a Judogi Magazint eddig működtető önkéntesek idő hiányában szerették volna átadni az oldalt, mert már nem tudtak annyi energiát ráfordítani, mint régen. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik a sok áldozatos munkájukat, hiszen ők indították el az oldalt és azzal, hogy folytatjuk a munkájukat, tulajdonképpen csak azt szeretnénk, hogy ne vesszen kárba, amit több év alatt felépítettek!

Amint az utóbbi időben már láthattátok, arculatváltáson is átestünk, illetve olvashattátok, hogy próbáljuk ismét hírekkel, interjúkkal és az utánpótlással, illetve minden judóhoz kapcsolódó cikkel ellátni a sportág szerelmeseit. A továbbiakban is szeretnénk beszámolni folyamatosan az olimpiáért küzdő cselgáncsozóink szereplésétől, az utánpótlás sikeréig minél több eseményről. Mivel a lefedettségünk nem túl nagy, ezért az eddigiekhez hasonlóan várjuk mindazoktól a beszámolókat, híreket, akik szívesen osztanák meg örömüket, bánatukat a judót szeretőkkel.

Magyar sikerekben gazdag további közös munkát kívánunk!

Köszönettel,

Hortobágyi Tibor
Judogi Magazin, főszerkesztő